Openingsfeest Oktoberfest 22 september

heidi
donderdag 22 september van 22:00 tot 4:00
22 september om 22:00 tot 23 september om 4:00

Na een heerlijke zonnige warme relaxte zomer, beginnen we weer fris aan een nieuw schooljaar.
Een ideaal moment om dat te vieren met een feestje! De verenigingen U.T.V., Ingenium Cabo Bianci, Vesta, Codex, VOX, MAD en Forum slaan de handen ineen om een fantastisch feest te organiseren!

Dit feest wordt georganiseerd in Club Poema te Utrecht. Zorg dat je optijd bent met het kopen van een kaartje, voordat het feest uitverkocht is! Check bij je vereniging hoe je aan je kaartje komt. Kosten voor een kaartje zijn als volgend:

Leden: €3,-
Niet leden: €4,-
Aan de deur: €5,-

Het thema van dit feest is Oktoberfest! Trek je lederhosen dus maar aan. Om dit thema extra leuk te maken hebben we tussen 22:00 en 00:00 een happy hour waarbij bier slechts €1,- zal zijn!

Zien we jullie de 22e?

Liefs,

U.T.V., Ingenium Cabo Bianci, Vesta, Codex, VOX, MAD en Forum!

NB: Dit feest ben je onder de 18 ook welkom! Neem wél ten alle tijden je ID-kaart of paspoort mee. Dit feest is een NIX18 feest, wat betekent dat je onder de 18 niet mag drinken.