Kandidaatsbestuur gezocht

Heb je interesse in een bestuursfunctie binnen studievereniging Vesta? Lees dan snel verder!
Een bestuursjaar heeft ontzettend veel voordelen. Je leert zo veel nieuwe mensen kennen, vaardigheden waar je op school niet tot weinig gebruik van maakt en ontwikkeld jezelf ontzettend snel. Ook staat het natuurlijk erg fijn op je CV voor later!

Zoals je misschien al weet, heeft studieverenging Vesta, samen met drie andere verenigingen, café Het Proeflokaal. Hiervoor is Vesta op zoek naar een bestuurder binnen Vesta, die medeverantwoordelijke is binnen Het Proeflokaal. Een eigen café runnen tijdens je studententijd, hoe vet is dat?! Binnen het bestuur kan gesolliciteerd worden op alle functies.

Ben je geïnteresseerd in een van de vacatures binnen Vesta of het Proeflokaal? Kijk dan snel op onze vacaturepagina en solliciteer direct.