Commissieleden gezocht!

Beste leden en toekomstige leden,

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dit betekent ook dat S.v. Vesta opzoek is naar nieuwe commissieleden!

Als commissielid zet jij je onder andere in bij het plannen en organiseren van studiegerelateerde uitjes en feesten. Ook help je bij het organiseren van borrels en regel je gastsprekers. Dit alles doe je door samen te werken binnen ons gezellige team. Een unieke en leerzame kans dus!

Ben jij geïnteresseerd in het organiseren van studiegerelateerde uitjes of vind jij het leuk om in groepsverband gezellige feestjes te organiseren? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Meld je aan via onze vacaturepagina en vertel kort iets over jezelf! Hopelijk zitten wij dan snel met elkaar om de tafel!

Veilige groet namens het bestuur van S.v. Vesta.

Ps. Iedere student IVK is welkom, ook de nieuwe eerstejaars!