Bestuur

Van links naar rechts: Anne-Loes (secretaris intern), Sanne (secretaris educatie), Sil (penningmeester), Niki (vicevoorzitter), Rosanne (secretaris extern), Aruna (voorzitter).

Aruna

Mijn naam is Aruna Peters, achttien jaar en tweedejaars studente Integrale Veiligheidskunde. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uit te gaan en filmavonden te houden met vrienden. Dit jaar mag ik mij met trots voorzitter der s.v. Vesta noemen, en zal mij vol enthousiasme inzetten voor de vereniging. Ik vind het leuk om net iets meer te doen en dit zal dan ook mijn motto zijn voor mijn bestuursjaar.

Dit jaar zal ik mij bezig houden met het vergroten van de naamsbekendheid van Vesta en het opbouwen van een netwerk met het werkveld.

Niki

Halloooo! Mijn naam is Niki, ik ben 20 jaar oud en ik ben de vice-voorzitter van s.v. Vesta. Dit houdt in dat ik de rechterhand ben van de voorzitter, en dat ik mijn andere bestuursgenoten ondersteun wanneer zij hulp nodig hebben. Ik wil graag bij de politie en daarom heb ik voor de opleiding Integrale Veiligheidskunde gekozen aan de hogeschool Utrecht. Nu ik hier zit, heb ik het erg naar mijn zin en zijn mijn visies vergroot. Het is een erg brede opleiding, dus de kans dat ik uiteindelijk niet meer bij de politie wil is groot. Ik kijk uit naar de aankomende jaren op de HU!

Rosanne

Ik ben Rosanne en ik ben 20 jaar oud. Mijn functie binnen Vesta is secretaris extern. Als secretaris extern ben ik onderdeel van het bestuur van de studievereniging Vesta. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van borrels en activiteiten voor studenten met betrekking tot de opleiding Integrale Veiligheidskunde.

Anne-loes

Ik ben Anne-Loes en ik ben 22 jaar oud. Mijn functie binnen Vesta is secretaris intern. Als secretaris intern ben ik onderdeel van het bestuur van de studievereniging Vesta. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van de agenda voor vergaderingen, het notuleren tijdens vergaderingen, het bijhouden van de jaarplanning en het beheren van de mail.

Sanne

Dit studiejaar ben ik secretaris educatie van onze mooie studievereniging Vesta. Als secretaris educatie organiseer ik samen met de educatiecommissie alle educatieve activiteiten voor de IVK studenten. Er staan al een hoop leuke dingen op de planning! Daarnaast ben ik ook de contactpersoon als het gaat over het ledensysteem van Vesta. Ik kijk er erg naar uit om samen met de andere vijf bestuursleden en commissies het lustrumjaar tot een top jaar voor Vesta te maken!  Een klein stukje over mijzelf. Ik zit nu in mijn tweede jaar van IVK en ben nu daarom ook druk bezig met mijn stage bij afdeling Samenleving – Openbare Orde en Veiligheid van de gemeente Houten. Naast school sta ik drie avonden per week achter de bar en werk ik af en toe in de bediening tijdens feesten en partijen. Ook sport ik drie keer in de week bij Basic Fit. Verder hou ik van veel gezelligheid en ben daarom vaak bij mijn vriendinnen te vinden met een glas wijn.

We zien elkaar snel bij de activiteiten!

Sil

Ik ben Sil en ik ben 22 jaar oud. Mijn functie binnen Vesta is penningmeester. Als penningmeester ben ik onderdeel van het bestuur van de studievereniging Vesta. Hier ben ik verantwoordelijk voor het financiële plaatje van Vesta. Ik vorm samen met de voorzitter en de secretaris het dagelijkse bestuur en ik regel alles wat met geld te maken heeft binnen de organisatie.